Over Collow

Waarom Collow?

Alleen al in Nederland verdwijnen er 1,6 miljoen banen, blijkt uit onderzoek van PwC . Ondertussen groeit het aantal IT vacatures als nooit tevoren en zijn er duizenden professionals die graag de carrièreswitch naar IT willen maken. Met Collow willen we de skills gap dichten en bieden wij iedereen met interesse in IT de mogelijkheid om een IT carrière te beginnen!

Benieuwd hoe dat werkt?

Hoe werkt Collow

Het huidige selectieproces

Wij geloven dat iedereen een IT professional kan zijn. Helaas zien we nog steeds dat vooroordelen en “voorkeuren” een rol spelen in het aannemen van werknemers. Dit leidt tot een homogene IT industrie terwijl diversiteit en inclusie cruciaal zijn voor goed presterende IT-teams. Onbevooroordeelde job matching draagt bij aan een meer diverse en inclusieve IT markt. Dit doen we door alleen te kijken naar het leerproces en het potentieel. Hierdoor kunnen onontdekte IT talenten groeien en de nieuwe generatie van IT professionals worden.

Kernwaarden

Meer weten? Lees de FAQ

Om je de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Lees voor meer informatie ons privacy-en cookiebeleid